(articol scris cu Ştefania la telefon pentru că Romtelecom m-a lăsat fără net)

am găsit maşina care să ne scoată din criză. este absolut cheală, are 3 metri si costă 2.000 $.

coca

din banii imprumutaţi de la FMI, le-aş cumpăra câte o maşină din asta tuturor şmecherilor de Dorobanţi, să se urce in ea si să plece în India, să mai impresioneze şi alte popoare cu şmecheria lor. şmecherul de Dorobanţi este numai un exemplar din atlasul de mitocănie urbană compilat de cititorii Academiei Caţavencu şi răspândit in comunitatea ştiinţifică a ascultătorilor radio Guerilla. dintre speciile deloc rare şi, din păcate, nici pe cale de dispariţie, ale faunei urbane, merită menţionate şi bădăranul de cinematograf, mârlanul de Dorobanţi (nu stiu ce particularitate îl deosebeşte de simplul şmecher) şi mitocanul de birou.

pentru că aceste specimene autentic româneşti să nu se rătăceasca, maşinile cumpărate pe cheltuiala FMI, vor fi dotate cu câte un şofer, absolvent al Facultaţii de Geografie. nu de alta, dar tinerii noştri dorobanţi nu se prea pricep să urmarească o hartă şi ar putea nimeri prin Mexic, unde lucrurile nu sunt tocmai liniştite. guvernul american îşi detaşează agenţii federali cu echipamentele lor sofisticate de supraveghere la graniţa dinspre sud. scopul este controlul mai strict al frontierei, mai precis: mexicanii nu vor mai fi lăsaţi să se furişeze in Statele Unite, dupa cum nici invers nu se va mai putea trece atât de uşor. probabil că administraţia Obama se teme de o creştere a criminalităţii şi a traficului de droguri dinspre un vecin considerat mai rău famat. norocul nostru că nu trebuie să întărim paza la sud, de unde turiştii mulţumiţi de condiţiile din Bulgaria nu catadicsesc să ne invadeze nouă hotelurile şi litoralul.

slavă Domnului că în sud, la noi, e linişte. în felul acesta, agenţii de frontieră din nord îşi permit, simţindu-şi spatele asigurat, să mai pună şi ei de câte o mică contrabandă de ţigări(aflam de pe hotnews.ro):

„Printre cei arestati se numara si trei agenti de politie de frontiera de la I.J.P.F. Satu Mare si un inspector general in cadrul aceleiasi, sef al Compartimentului Urmariti General”.