bună dimineața! schimbarea asta de oră m-a cam dat peste cap. și a venit și primăvara, oficial. bagă astenie, organismule!

gm

New York Times anunță demisia directorului general de la General Motors. demisia asta a pus pe picior greșit administrația guvernamentală, pentru că n-au avut habar de ea până când n-a anunțat-o Wagoner – așa îl cheamă pe tip… asta în condițiile în care guvernul vrea să controleze industria auto la sânge. de exemplu, îi impune companiei Chrysler să ajungă la un parteneriat cu Fiat pentru a-i mai împrumuta 6 miliarde $.

primăvara zâmbește peste noi, dar Băse are parte numai de scandaluri. asta înseamnă să fii într-o funcție importantă – să te sacrifici pentru țara ta. Puiu Popoviciu e anchetat pentru niște afaceri a căror legalitate a fost pusă la îndoială de procurori. nici nu știu exact pentru ce, niște chestiuni legate de Băneasa Rezidențial, unde are și Ioana Băsescu o locuință. (citiți în EVZ un articol mai vechi despre afacerile lui Popoviciu).

gabriel_popoviciu

a avut președintele legături cu Puiu Popoviciu sau nu? niște polițiști de la DGA și DGIPI așa îi spuneau ofițerului de poliție judiciară Ion Motoc, care ancheta dosarul Băneasa Investments. noi, ca întotdeauna, nu știm cum stau lucrurile. dar îl vedem pe Băsescu nu doar negând că ar fi avut legături cu Popoviciu, dar și luându-i apărarea:

„Unde-i crima lui Popoviciu? Că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? Este o crimă? Se pare că asta e abordarea publică şi cred că e foarte greşită. Problema, dacă există, înţeleg că este în zona legalităţii transferului terenului. Dar de aici până la a blama o investiţie de asemenea dimensiuni este o eroare“.

e asta influențare a Justiției într-o anchetă aflată în curs sau nu? ce mi se pare cel mai interesant sunt comentariile la articolul din Cotidianul. mă așteptam să găsesc injurii la adresa președintelui și a lui Popoviciu, care ne fură țara, își bat joc de noi, învârt miliarde etc. de obicei așa reacționau, pe vremea mea, românii. nu conta dacă articolul e bine documentat sau nu, toți erau convinși că liderii fură. în cazul de față, comentatorii îi sar în cap autoarei articolului, că e vândută lui SOV, că nu mai există imparțialitatea în presa română etc. poate nu e cel mai imparțial articol, dar am impresia că și legiunile de ultrași de la PDL intră în acțiune pe net când e nevoie…

am citit cu speranță articolul ăsta din Gândul. a fost Târgul Național de Imobiliare. atmosferă descrisă foarte bine în articol. cât privește prețurile (că aici erau speranțele mele), deocamdată nu și-au frânt spinarea. garsonieră: 20.000 de euro. hai s-o luăm, dar vezi că e la Costinești și are 15 mp. reducerile mari sunt la casele mari, spun autorii articolului. din păcate, au dreptate. mai așteptăm…

fantomatica criză faci pași concreți spre Europa. guvernul spaniol a fost nevoit să intervină pentru a salva o bancă de la faliment. una mica, dar de intervenit a intervenit. cu 12 milioane de dolari? cred că îi puteau lua și de la un investitor privat…

în fine, dacă vă simțiți rău în perioada asta, mergeți azi-mâine la doctor. medicii de familie au decis să închidă cabinetele de la 1 aprilie, pentru că au decis să nu semneze contractul cadru pentru 2009.

”Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Patronatul Naţional de Medicina Familiei (PNMF) arată, într-un comunicat de duminică, că nu au avut loc niciun fel de consultări prealabile între reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, SNMF şi PNMF cu privire la Contractul cadru şi, respectiv, la normele de aplicare ale acestuia pentru anul 2009.”

cum era reclama aia. ”hai, că se poate!” hai, că se poate și mai rău, nu?


Anunțuri