bună dimineața!

MÂINE e 1 Aprilie. ca să nu vă vină tot felul de idei. abia aștept să scriu revista presei de mâine :D.

se întâmplă ce trebuia să se întâmple demult. dacă băncile nu deblochează creditele, dezvoltatorii oferă ei posibilități de achiziționare în rate a locuințelor. numai că nu-și permit să eșaloneze ratele pe o perioadă așa de lungă cum își permite o bancă. vorbim de 3 până la 10 ani.

Banca Mondială ne cere să mărim vârsta de pensionare până spre 70 de ani, eșalonat. termen: 2050.  dăm prea mulți bani pe pensii, în raport cu ce produce populația activă. acum vârsta de pensionare este de 63 de ani la bărbați și 58 de ani și 6 luni la femei. eu îmi închipui cum europenii se uită la noi ca la niște leneși, ei care au o medie de viață mult peste a noastră. dar na, condițiile de trai sunt mai grele la noi. să înțeleagă și ei că nu are cine să pună economia pe picioare, ca să muncim și trăim măi mult…

Coditianul are niște probleme cu consulul României la Milano, Tiberiu Dinu. cică nevastă-sa i-ar fi eliberat un certificat de autenticitate a permisului auto unui român prins cu viteză în localitate de Poliția italiană. numai că IGP, sesizat de Cotidianul, spune că omul n-avea permis eliberat în țară. hai mă băieți (la Cotidieni mă refer), dați și voi în ai noștri acuma?! în loc să ne solidarizăm, că italienii ne fac hoți și țigani și ne discriminează, voi țineți cu ei? fiți bey patrioți!

tiberiu dinu si familia

tiberiu dinu si familia

mă uit mai bine la fotografia asta de familie pe care o folosesc jurnaliștii să-și ilustreze articolul și mă întreb ce caută și cele două fete în cadru. oare n-au o fotografie cu el singur, sau cu soția? când colo, ce să vezi – cei doi sunt părinții Alexandrei Dinu, fosta soție a lui Mutu. goană după senzațional?

citiți aici despre relațiile de rudenie dintre șefii de la Transelectrica și Băsescu, Geoană și Boagiu.

”Arhitectul Gheorghe Seculici, cumătrul preşedintelui Traian Băsescu, bancherul Ionuţ Costea, cumnatul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi referentul de la Interne Carmen Boagiu, cumnata deputatei Anca Boagiu. Aceştia formează de ieri echipa de succes a Transelectrica, toţi fiind numiţi în Consiliul de Administraţie (CA) al Transelectrica, o companie care ţinteşte pe 2009 un profit de 17 milioane de euro.”

tendențioși ăștia de la Gândul, nu? ”echipa de succes”, auzi…

artiștii din Statele Unite o duc și ei greu. au început să cânte despre criză. Shuttin’ Detroit Down este primul mare cântec despre recesiune. pe ăștia de la New York Times nu știu ce i-a apucat. îmi descriu cântectul și maniera de interpretare, cu vocea artistului care sugerează bla bla – uite cântecul pe youtube, doh!

”Mr. Rich points a finger at those “living it up on Wall Street in that New York City town,” but when he reflects on the little guy: “Well that old man’s been working in that plant most all his life/ Now his pension plan’s been cut in half and he can’t afford to die,” his voice dropping a half-step on the last word to indicate where the real locus of tragedy resides.”

până închid americanii Detroit-ul, poate reușim noi să-l debarcăm pe Pițurcă, ca să nu ne mai facem sânge rău. Lucescu are încrederea suporterilor, dar nu e agreat de Federație. el cel puțin așa spune. Prosport speculează că îl ține îndoit și oferta turcilor de la Fenerbahce – 5 milioane de euro pe an salariu. de 1 Aprilie naționala noastră joacă în Austria. dacă vom câștiga, prevăd cea mai mare păcăleală pe care ne-ar putea-o trage Piți: am demonstrat că avem valoare, că suntem un grup unit, putem să continuăm câtă vreme mai sunt șanse matematice.

Anunțuri