nu se știe niciodată ce se poate întâmpla, spune un vechi proverb afgan.

mai bine inchizi usa in spatele tau, ca nu se stie cine vrea sa intre

mai bine inchizi usa in spatele tau, ca nu se stie cine mai vrea sa intre

Pițurică și-a dat demisia. incredibil, dar adevărat. chiar înainte de meciul cu Austria, președintele Federației, Mirncea Sarndu l-a surprins pe Pițurică la hotelul la care sunt cazați tricolorii jucând scrable cu Rhaț, Marinca și Lolbonț. Multu a scăpat ca prin urechile acului să fie descoperit de Sarndu, pentru că tocmai se dusese în cameră să mai aducă o navetă de bere. după ce s-a furișat cu mare artă pe holuri, însoțit de o echipă de filmare de la Canal 5, Sandu i-a spus lui Pilți, în văzul tuturor martorilor, inclusiv al personalului hotelier:

”Până aici!”

aseară târziu, la emisiunea lui Dan Diaconescu, președintele Brăsescu a intervenit în direct și a declarat că regretă profund implicarea în cazul Popovinciu, în special declarația care i-au adus acuze cum că încearcă să influențeze cursul anchetei. intervenția telefonică a președintelui mai jos, la minutul 7 din film. după ce a mai discutat amical cu Diaconenescu despre muncile de primăvară (răsaduri, puieți pentru grădina de la Cotrotroceni etc.), președintele s-a scuzat și a închis, pentru că îl striga soția la masă.

Dan Diaconenescu, într-un acces de sinceritate, a recunoscut la rândul lui că e agent secret Mosad și a promis că de-acum va face numai emisiuni educative pentru copii, despre natură și descoperiri tehnice. m-am mirat, nu știam că Diaconenescu e evreu, dar iata dovada:

Mihaela Bădulescu și Elan Schwarzeneger s-au împăcat. mediator a fost Crina Mardoare, care îl știa pe Elan de mic și i-a explicat cu frumosul că nu se cuvine să jignească o doamnă în public, fie ea și fosta nevastă care te-a părăsit pentru un ciutan. Mihaela și-a luat angajamentul ca, în semn de recunoștință pentru implicarea pacificatoare a doamnei Mardoare, să difuzeze în fiecare duminică, în emisiunea ei, melodii de etno-jazz ale unor formații consacrate, precum Lurk Bizkuit, DEX Pistols sau Radiobed.

sindicatul tinerilor fără slujbă dependenți de emisiunea lui Mandolin Ionescu a reuși să obțină fonduri europene pentru tratament. bazat pe meloterapie, tratamentul include ascultarea a câte 7 ore de muzică clasică pe zi, cu aparatură super-performantă, citirea a 400 de audiobook-uri până la finele anului în curs și acoperirea în întregime a pieței Senatului cu desene pe asfalt. desenele vor fi executate cu cretă și vor reprezenta o lume idilică în curs de tranziție.

BNB a hotărât să dea drumul la credite. e adevărat că sunt niște condiții mai dure de creditare decât în anii trecuți, dar se fac și mici excepții pentru cei care pot prezenta garanții solide. de calarația guvernatorului Băncii Raționale, Mugur Izolescu:

aaaaand, we could go on like this for like ever, dar chiar și de 1 Aprilie trebuie să ne trezim și să ne mai întoarcem din când în când la treabă. cum îmi spunea mie un bătrân înțelept de pe Ulița Câmpului:

”m-am trezit de dimineață și am plecat la coasă / pe drum am constatat că mi-am uitat țigările acasă…”

Reclame