e revoluție la Chișinău!

pentru că televiziunea moldoveană transmitea documentare cu veverițe în timp ce protestatarii se băteau în piață cu forțele de ordine, revoluția s-a transmis în direct pe twitter, pe facebook si alte rețele sociale.

vedeți aici clădirea parlamentului în flăcări.

se pare că acum le-au luat semnalul la telefon și conexiunile de internet. oricum, să fim cu ochii pe Moldova. și ce mă mai bucur, cu totul colateral, că putem în sfârșit să vorbim despre lucruri mai importante decât Gigi Becali!

hotnews a refăcut filmul evenimentelor. dacă e vorba doar de proteste de stradă (30.000 de oameni) e mult spus revoluție. în orice caz, oamenii nu acceptă victoria comuniștilor, pe care îi acuză că au fraudat alegerile. dimineață eu îmi deschid laptopul pe Moldova!

update: asta e ultima actualizare de pe site-ul www.moldova.md, ”the official website of Republic of Moldova”. se anunță câștigarea alegerilor de către PCRM. foarte echidistant :P:

Astfel, actualul partid de guvernămînt a cîştigat detaşat scrutinul, la mare distanţă de următoarele trei formaţiuni care vor accede în Parlament, arată rezultatele preliminare prezentate de CEC, după prelucrarea a 97,62% din procesele verbale.

Anunțuri