vrând, nevrând, trebuie să fii atent la ce se întâmplă cu Becali. fie și pentru speranța plăpândă că s-ar putea să fi avut totuși dreptate Bogdan: indiferent de ce verdict vor da magistrații, vrem să vedem un personaj influent pus în fața legii în pelea goală, fără proptele, fără tergiversări.

gigi becali ramane in arest pentru inca 25 de zile

gigi becali ramane in arest pentru inca 25 de zile

fotografia asta de pe realitatea.net este foarte sugestivă. pentru următoarele 25 de zile, George Becali este liber. liber să mediteze la ciudățeniile vieții, la afaceri, la fotbal sau la orice altceva i se pare lui că merită meditat. dar în arestul Direcției de Cercetări Penale, nu la el acasă. așa au decis magistrații aseară târziu. decizia este definitivă, iar singura șansă a lui Gigi de a-și petrece Paștele acaasă este să i se aprobe ulterior o cerere de punere în libertate.

update: depoziția lui Gigi.

Gândul ne aduce aminte de ipoteza conform căreia arestarea lui Becali este o bombă de presă menită să acopere, prin explozia ei, zgomotul alteia – cazul Popoviciu. liderii politici sunt cam nedumeriți de ce i se întâmplă săracului Becali și încearcă să mute tunurile înapoi pe Băsescu și PDL. aliați și parteneri de guvernare se întreabă deopotrivă de ce Mircea și Ioana Băsescu nu sunt anchetați pentru dobândire ilegală de terenuri, respectiv penthouse.

cu toată nebunia asta legată de Gigi, vă amintiți de cutremurul din Italia? 150 de morți, 1500 de răniți, peste 50.000 de persoane rămase fără adăpost, spune ultimul bilanț oficial. se pare că și o româncă este dată dispărută, o fetiță. ei bine, premierul Berlusconi și-a amânat vizita pe care trebuia să o facă în Rusia, alături de 1000 de oameni de afaceri italieni, pentru a fi prezent în țară după ce a decretat starea de urgență. corect, nu poți să pleci în vizită prin cartier când îți dă ciorba pe foc.

pescuit la vintir (daca nu ma-nsel :D)

pescuit la vintir (daca nu ma-nsel :D)

și-a mai adus aminte cineva și de Delta Dunării, unde braconajul continuă de atâția ani fără să fie stânjenit de autorități. cantități uriașe de pește și icre recoltate și comercializate la negru. setci confiscate, sancțiuni, dar nici un dosar trimis la judecată. NUP este o prescurtare foarte simpatică, care scoate braconierii de sub urmărire penală pentru că nu prezintă pericol social. ba reprezintă fraților, că distrug un habitat unic în lumea asta. dacă nu sunteți în stare să priviți altfel problema, gândiți-vă că exploatarea turistică a Deltei ne-ar putea îmbogăți și ei o distrug. ne fură banii. acuma sunt pericol social?

speram ca filmul ăsta făcut de Costel și băieții de la Tulcea anul trecut cu camera ascunsă să devină repede o amintire a unor vremuri grele, dar depășite. în continuare, se aplică vorba românului – speranța moare ultima. adică se chinuie până la final!

am lăsat de-aseară deschisă într-o fereastră de browser chestia asta pe care am găsit-o pe cnn politics. este o împărțire a cheltuielilor presupuse de planul de stimulare a economiei adoptat de administrația Obama. unde se duc cei mai mulți bani? în trei mari direcții: energy and environment; labor, health and education; transportation, housing and urban development. sunt curios pe ce cheltuim noi bugetul despre nici nu mai știu dacă s-a aprobat sau ce se mai întâmplă cu el. de fapt, ce contează – îl avem pe Gigi în arest! ne continuăm dezmățul mediatic!

offf, hai să închidem tot cu Becali. Giovani, care a amenințat un procuror în direct, într-o emisiune televizată. de altfel, Giovani Becali se dedă unor asemenea circuri la tv încât mi-e că în curând o să le se acrească tuturor moderatorilor de manierele lui și n-o să-l mai invite nici Diaconescu la OTV. Giovani este cercetat pentru ultraj, după amenințările proferate la OTV. mostră de comportament de jmecher în direct la Nașul ;):

hai mai bine un pahar să ciocnim și un cântec vesel să cântăm!