luni 13. ce soi de ghinion tenebros asociază poporul cu combinația asta?

educația din România sigur s-a născut într-o zodie ghinionistă. profesorii și-au făcut speranțe zadarnice în timpul campaniei electorale. l-au înjurat pe Tăriceanu că nu voia să audă de măriri salariale, pe când ceilalți le promiteau de zor lefuri mai mari – imediat! adică cam prin 2010, e ok? ei, hai, ce vă grăbiți așa acuma?! am zis și noi o vorbă, stați să vedem dacă se poate pune în aplicare… cam așa se vor justifica președintele Băsescu și ministrul Andronescu schimbarea de poziție, la o întâlnire pe care o vor avea astăzi cu reprezentanții sindicatelor din Învățământ.

democratia de la Chisinau face victime...

democratia de la Chisinau face victime...

aham, am presimțit eu ceva cu luni 13 ăsta. Moldova stă și ea sub o stea cu treișpe colțuri. Chișinăul își continuă primăvara cu tristețe, cu furie surdă și cu frică. tânărul din imagine cică ar fi murit din cauza unei intoxicații cu fum în timpul protestelor. așa spun autoritățile. familia spune că a fost arestat și torturat în beciurile securității. are vânătăi pe tot corpul și o coastă ruptă, despre care raportul medico-legal nu pomenește nimic. televiziunile sunt pline de declarații ale comuniștilor despre huliganismul protestatarilor, iar posturile care transmit știri din România abia de mai reușesc să emită. mai nou, discuțiile politice se poartă pe șoptite, în bucătărie, de teama represaliilor. alo, comunitatea internațională? te sesizezi sau ce faci?!

în altă ordine de idei, Curtea Constituțională a republicii Moldova a decis renumărarea voturilor. nici nu știu dacă să o iau ca pe un semn bun. dacă au permis asta, probabil comuniștii și-au luat toate măsurile de precauție. oricum, după mine, dacă au fost fraudate alegerile, asta s-a întâmplat înainte de vot, prin dezinformare publică.

să trecem totuși la lucruri mai vesele. sondajele spun că partidul lui Vadim și independenta Elena Băsescu ar intra în parlamentul european. unchiul meu mi-a povestit că a văzut-o ieri pe Elena Băsescu în parc, împărțind flori de Florii, cu Elena Udrea și mai nu știu cine. nu prea i-a făcut o impresie bună. cu cuvintele lui, ”e mică și neagră”. mă rog, succes!

vine AC/DC în România, pe 31 mai. cam astea sunt detaliile:

”În zilele de 30 şi 31 mai, la km 15 de pe Autostrada Soarelui va avea loc Festivalul Bucharest Rock Arena, eveniment PlayCool organizat în colaborare cu One Event, ce se va organiza anual, începând cu această ediţie. În prima zi vor cânta trupele româneşti Viţa de Vie, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood şi Persona, plus un nume mare al scenei internaţionale, ce va fi anunţat săptămâna viitoare.”

AC/DC va cânta în ziua a doua a festivalului.

a, am găsit poze cu Elena Băsescu în parc :D.

elena-basescu-imparte-flori

Pițurcă vrea 300.000 de euro despăgubiri pentru demitere sau, dacă este dat afară pe șest, să i se achite suma convenită în contact pentru cazul în care va fi demis câtă vreme mai există șanse matematice de calificare: 500.000 de euro. păi e simplu. trebuie să-l mai suportăm un meci, pentru că România trebuie să câștige tot ca să se mai califice și eu nu cred că are vreo șansă în Lituania. oricum alt antrenor nu ne mai califică în momentul ăsta…

încheiați vă rog cu această cupă de șampanie frapată, pe care încă ne-o mai permitem. o săptămână bună!

Reclame