poate vă întrebați ce mai face Obama, cel mai mediatizat om de pe planetă. domle, nu prea is doing great, are pe cap amenințarea unei gripe porcine teroriste. dar zice că is a cause for concern, but not for alarm. ce-mi place mie în finalul acestui fragment din spech-ul său e că nu pierde ocazia de sublinia rolul decisiv al comunității ștințifice în astfel de momente.

uite că fierbințileștiri tot despre asta scriu: alarmă, nealarmă, gripa a făcut câțiva pași sănătoși în Europa. a fost confirmată deja în Marea Britanie și Spania. gripa porcină pare să calce pe urmele gripei aviare, ca sperietoare mondială. noroc că noi românii nu obișnuim să mâncăm carne de elefant, că mă aștept să urmeze gripa elefantină pe ordinea de zi.

tot fierbințileștiri ne informează că au fost reținuți, în sfârșit LOL, hoții care i-au furat lui Gigi mașina. cum care Gigi? Free Gigi… așa deci, au fost reținuți. foarte bine, să-i cerceteze și să-i judece, iar noi să auzim de alte subiecte între timp. mai dați-ne un telefon când s-a finalizat ancheta…

Doamne, cum știm să mai detensionăm conflictele, noi românii!!! admirabili suntem, vă spun. am râs la știrea asta cu gura până la urechi. stați să vedeți. niște oameni vor să facă un aeroport. întâmplător, ei sunt din sau au legătură cu PNL și PSD. și vor un aeroport mare, arătos, să vină turistul să vadă Brașovul de peste mări și țări.

niște alți oameni zic: bueeii, stați așa, ce vreți voi să faceți aici nu e lucru curat, cum să coste numai 100 milioane de euro un aeroport. hai să-l facem p-al nostru, unul mai mic, dar mai curățel, mai pentru business meni așa.. ei, ți-ai găsit să se-nțeleagă între ei. ăia că să-l facem p-ăl mare, ăilalți că p-ăl mic, cum să rezolvăm conflictul?

până i-o fi trosnit unuia din ei prin minte ideea: ia stați tată, de ce să nu le facem p-amândouă? să aveți și voi, și noi. și să vezi ce se bucură Brașovenii, it’s a win situation. cool man, dați-i drumu! dr ce mi-ar plăcea mie să meargă tot așa lucrurile în țara asta – să avem câte două proiecte de autostrăzi concurente și să se facă amândouă; să avem două premii la Loto Porno și să se câștige amândouă etc. (ah, uneori aș vrea să avem două clase politice și să se ia amândouă de ciuf să se scoată afară!).

pe vremea cand petrecea nomenclatura

pe vremea cand petrecea nomenclatura

Ceaușescu se-ntoarce. nu e nici un film, e purul adevăr. a apărut un nepot al dictatorului, plecat în SUA la 8 ani (în 1990). nepotul locuiește în București și se numește Daniel-Valentin. este fiul lui Valentin Ceaușescu. întoarcerea acestui nepot a readus în discuție o legendă mai veche – că Valentin nu ar fi fost fiul natural al lui Nicolae și al Elenei, ci ar fi fost adoptat. Tismăneanu demontează această legendă.

cel mai probabil, Răzvan Lucescu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României. mai bine decât Hagi, zic eu. băiatul lui tata, zice Mircea Rednic, cam răutăcios. în orice caz, mult mai bine decât Pițurcă. să fie într-un ceas cu cuc, cum zicea prietenul meu Pop. ah, că era să uit – mergând pe principiul ”toate câte două”, nu e mai bine să avem 2 selecționeri? 😀

așadar, o marți obișnuită, o zi ca oricare alta…

Reclame