una caldă, pe românește. mâța care se scarpină în cap e ca the fish: the fish knows everything!

una caldă, pe românește. mâța care se scarpină în cap e ca the fish: the fish knows everything!

între una caldă și una rece (din punct de vedere al experienței de brand, dacă vreți:D), stau și mă-ntreb ce se-ntâmplă în orașul ăsta. e o colecție de contraste din cele mai violente. nu știu cât mai rezistăm la drogul ăsta mioritic: visăm la cele înalte înconjurați de mizerie, trăim fiecare zi între extreme. ca să mă fac înțeles, iau un exemplu la întâmplare. de mizerie, desigur, că de lucruri înalte suntem sătui…

în ultima vreme, m-am săturat să tot văd bărbați ușurându-se în public. ba chiar și femei, mai nou. iar asta nu doar în anumite zone, cu o reputație mai deocheată, ci mai peste tot. e ceva la ordinea zilei să scapi de surplus exact acolo unde surplusul își manifestă dorința să scape de tine. dar ce am văzut ieri a pus capac la toate, prin prostie și nesimțire.

om în toată firea, bine îmbrăcat – nu vreun homeless nepăsător, te lași în voia simțurilor, muncitorește, în mijlocul parcării de supermarket, adăpostit de-un pomișor mai mic ca tine, după care intri frumușel în magazinul despre care nici prin cap nu-ți dă că ar avea toaletă și ce faci? începi să-ți faci cumpărăturile, mai precis să alegi niște fructe. acum știu de ce n-avem noi căni cu I [inimioară] Bucharest de dat la turiști.

titanii securității

alta rece, pe romglezește: the titans securității

Anunțuri