vă amintiți bancul cu badea Gheorghe? badea Gheorghe era la cosit și deodată trece pe deasura lui un mic avion în flăcări, lăsând în urmă trâmbe de fum, după care se înfige într-o căpiță, câteva sute de metri mai încolo. comentariul lui badea Gheorghe: țară de kkt, atentate de kkt!

ei, și-acum citiți ultimele ”bombe” din scandalul Ridzi-gate. o să aflați că nu de incompetență e vorba, ci de corupție și rețea infracțională organizată în sânul Ministerului Tineretului și Sporturilor. Tolo și echipa lui susțin că Ridzi a promovat zeci sau sute de colegi de partid în posturi cheie din Minister pentru a deturna fonduri precum cele cheltuite pentru 2 Mai.

”Săptămîna trecută, Ridzi a demisionat din mai multe motive. Sondajele de opinie arătau că PD-L şi Traian Băsescu scad din cauza acestui dosar, şocant pentru opinia publică.

Apoi, au venit informaţii potrivit cărora nu e vorba doar de risipă, ci şi de ceva mai grav: organizarea deturnării banului public de către o reţea alcătuită din oameni din fruntea tinerilor PD-L.”

devenise un loc comun pentru comentatorii politici și pentru omul de rând vorba lui Brucan: peste 20 de ani vom putea vorbi de democrație în România. țin minte că Săndoiu ne spunea în liceu că Brucan s-a grăbit, sau a vrut să fie politicos. poporului ales i-au fost necesari 40 de ani de plimbat prin pustie pentru ca în Țara Făgăduinței să nu intre nici unul dintre cei născuți în robie.

nu știu câți ani îi vor fi necesari României să devină în sfârșit o democrație funcțională. nici nu știu dacă România vrea să devină. sunt în finalul pasajului citat de pe blogul lui Tolontan niște cuvinte foarte dureroase: organizarea deturnării banului public de către o rețea alcătuită din oameni din fruntea tinerilor PD-L.

așadar, lupii tineri au ieșit și ei după pradă. eu tot trâmbițez pe unde pot să nu ne mai plângem, să facem ceva – cei care credem că România ar trebui și ar putea să arate și altfel. dar, la naiba, e foarte descurajant să vezi că oameni de vârsta ta, unii cărora chiar le-ai da șansa să vină să-ți strângă mâna și să-ți spună: votează-mă, de data asta va fi altfel!, tineri – dacă mă-nțelegi! sunt deja supți de vestitul ”sistem ticăloșit”. sistem a cărui bombardare publică i-a adus lui Băsescu victoria în alegeri…

ene

a propos de Băse, nu mă pot abține să nu vă trimit la site-ul avocatului său din cazul Flota, la serviciile căruia apelează acum doamna Ridzi. este un site delicios, ceva deosebit…