dați buzna fără să cereți voie, săriți și vă zbenguiți, care de care mai colorate și mai tâmpite decât înșiși bătuții în cap care v-au dat drumul prin lume, nu știu de unde să vă mai închid, uneori porniți și zbierați din senin sau mă asurziți cu vreo muzică pe care nu am cerut să o ascult; nu așteptați cuminți într-un colț să vă bag în seamă, săriți în sus și țipați înnebunite și înnebunitoare după atenție la cea mai mică mișcare imprudentă a șoarecelui, îmi vârâți pe gât fără să mă întrebați promoții, discounturi, ponturi, reduceri, produse și mai știu eu ce!!!

nu mai pot

m-am săturat de voi, bannerelor expandabile pe care NU AM VRUT SĂ LE DESCHID! v-am suportat cu răbdare atâta timp, dar acum m-am săturat! duceți-vă înapoi în creierele tembele ale cui v-a scornit și infectați-le flashiform! în seara asta ați atins culmea nesimțirii – închid taburi după taburi să dispăreți și voi îmi cotropiți și următorul tab, și următorul tab, lățindu-vă peste tot ecranul și nelăsându-mă să-mi văd de treabă.

deștepților de la Head&Shoulders, aflați că MĂ SPĂLAM pe cap cu șamponul vostru. acum voi spăla cu el pe jos, m-ați pierdut de client pentru toată viața! gsp.ro, și tu ai un avertisment!

Anunțuri