”vedeta de televiziune Roxana Lornion, cunoscută publicului larg pentru rolurile din telenovele ”Viața” și ”Pasiunile Adelaidei”, are un amant cu 17 ani mai bătrân ca ea. vedeta va împlini pe 29 Noiembrie 23 de ani și spune că cel mai frumos cadou ar fi terminarea filmărilor la ultimele episoade din ”Viața”, care au epuizat-o.

duminica trecută, Roxana a fost surprinsă ieșind din magazinul Prosper de pe Calea Mihail Sebastian la braț cu un bărbat grizonat. cei doi au urcat într-un ML argintiu, cu numere de Bacău, care a demarat în trombă, nu înainte însă ca bărbatul să o sărute cu pasiune pe focoasa brunetă. întrebată de reporterii noștri cine este bărbatul, Roxana ne-a declarat în exclusivitate la telefon că este amantul ei, un personaj foarte influent în mediul de afaceri băcăuan, care vrea să nu atragă atenția presei asupra sa, mai ales că este însurat cu soția lui.

sursele noastre ne-au confirmat că bărbatul se numește Mădălin Pestrițu și este un om de afaceri de 48 de ani din orașul Bacău. mai precis, Mădălin Pestrițu vinde periuțe de dinți recondiționate, pe care le aduce din China și Tailanda. Pestrițu are un fiu. din investigațiile noastre de până acum, fiul, de 16 ani, nu are nici o amantă, dar chiulește de la școală și le cam trage la măsea.

întrebată despre proiectele sale de viitor, Roxana Lornion a mărturisit că nu știe ce va face în 2010, dar intenționează să pozeze în pictoriale incendiare pentru 2, 3 sau mai multe reviste autohtone. de asemenea, se află în discuții pentru o colaborare cu cunoscutul interpret Enzo Simpaticul, cei doi vrând să înregistreze un album împreună.”

nu știți cine sunt Roxana Lornion și Mădălin Pestrițul? cum se poate – doar sunt pline televiziunile și ziarele de ei! dacă chiar nu știți, felicitări! sunteți oameni serioși, nu citiți tabloiduri și nu vă încărcați mintea cu mondenitățuri, vorba radio-ului, inutile…

Reclame