[blip.tv ?posts_id=3429865&dest=-1]

de Andrei Crivăț tot auzeam de la alții. îmi povestise Groparu că este mama bloggerilor clujeni sau ceva pe-acolo. și că e un tip foarte de treabă. Hădean mi l-a pomenit și el, așișderea Chinezu.

deci trebuia să-l cunosc pe viu, odată pornit în vânătoarea mea de oameni cu povești. pentru că un om despre care se povestește trebuie că are și de povestit. s-a întâmplat să-l întâlnesc la #rugbytweetmeet, acum vreo 2 duminici, când naționala de rugby a României a învins Georgia, iar noi bloggerii am făcut galerie.

sâmbătă s-a întâmplat meciul, iar Duminică cei de la Federație au organizat o întâlnire între bloggeri și rugbiști – președintele federației și 3 jucători. pentru că sâmbătă căzusem deja de acord că n-ar fi rău să presteze și Crivăț în fața camerei, într-un interviu pentru B-Cafe, după întâlnirea de duminică am ieșit la o discuție în parc, profitând de primul soare mai căldicel de anul ăsta.

Andrei Crivăț poartă la interviu un tricou din cele dăruite de Federație suporterilor, cu autografele celor 3 jucători prezenți la întâlnire. între timp, ne-am revăzut la meciul cu Spania (stejarii i-au călcat pe spanioli în picioare… 48-3) și am promis că montez interviul (am avut mult de muncă la cele 3 pentru Eu când vreau să fluier, fluier – Florin Șerban, George Piștereanu și Ada Condeescu, de aia am întârziat atât).

așa că iată un promo, iar de poimâine vom putea spune că Crivățul suflă într-adevăr peste cafeneaua bucureșteană.

Reclame