în caz că nu v-ați dat seama sau ați uitat, vă reamintesc că Paștele s-a cam terminat. adică acum putem să o lăsăm mai moale cu oăle, cărnurile, pasca etc. știu că e dureros, dar în viață trebuie făcute și sacrificii. așa că ne-am întors, cei mai săraci dintre noi, cei care oricum nu aveam altă opțiune, la muncă.

am cam terminat de montat interviul cu Andrei Crivăț. 3 episoade din ce-am filmat cu el după meciul de rugby al naționalei noastre cu Georgia sunt deja online, dar mai sunt două care abia așteaptă să urce. într-unul din ele, Andrei Crivăț povestește despre cel mai trăznit job pe care l-a avut (nu vă stric surpriza…) și despre lucrurile care îi plac. în cel de-al doilea, vorbește despre Mile Cărpenișan, Vlad Petreanu și alți oameni faini pe care i-a întâlnit online și apoi off.

pe B-cafe urmează un interviu cu Diana Iliescu. Diana este regizoarea din spatele spectacolelor Fluturii sunt liberi, COOLori sau Blocaj în trafic… și câteva surprize, care vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

ca să închei cu vorba hâtră a lui BZ, asta e cea mai faină săptămână: începe mircuri!

Reclame