Ieri a avut loc un turneu de fotbal organizat de Jandarmeria Română, în parteneriat cu Chinezu și selecționata lui de bloggeri, cu participarea Naționalei Artiștilor, a selecționatei Presei și, desigur, a selecționatei Jandarmilor.

Învingători au fost artiștii – mai bine pregătiți fizic și mai ”sudați”. Oricum, Make le-a descifrat planurile tactice și data viitoare nu se știe dacă nu cumva vom reuși să-i batem… Bloggerii au ieșit pe locul 2, după ce i-au învins pe jandarmi în semifinală. Toma Nicolau a înscris 3 goluri.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la evenimentul de ieri, în afara organizării de excepție a Jandarmeriei, a fost fair-play-ul de care a dat dovadă toată lumea pe teren și pe margine. Nu cred că am auzit o înjurătură sau un schimb de replici mai tăios în toate cele 4 meciuri care s-au disputat.

Arbitru a fost Alexandru Tudor și, vorba Chinezului, oricât de chițibușari am fi, nu avem ce să-i reproșăm.

Pentru că a ieșit atât de bine și toată lumea s-a simțit excelent, organizatorii se gândesc să repete isprava în fiecare ultimă joi din fiecare lună. Cred că bloggerii pot începe antrenamentele serioase!

Echipa bloggerilor (via ofițerul de presă Vlad Dulea):

Selecționata bloggerilor a fost formată din Adi Zabava (portar) și Vlad Balan, Mircea Mester (AutomarketRo), Alex Cirstea, Toma Nicolau, Adrian Ciubotaru, Birkof, Andrei Bicky, Alex Tunaru, ihearlights, Lucian Marin, Robert Trandafir, Pandutzu și CezarV (jucători de câmp).

Reclame